Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kort skiferie til Obertauern

Obertauern er en af Østrigs uberørte skiperler, der er perfekt til en kort skitur. Skiområdet er flere gange blevet kåret som Østrigs bedste skisportsområde af østrigerne selv.

Den charmerende by ligger i 1.740 meters højde over havets overflade, mens den højeste pist ligger på 2.313 meter, hvilket gør destinationen til et af Østrigs mest snesikre skiområde, hvor man er garanteret perfekt skiforhold i hele sæsonen. Det gør Obertauern til et attraktivt skisportssted for en kort skiferie. 

Skiområdet har noget for enhver smag og niveau. I Bibo Bär familiepark er der ideelle forhold for børn og nybegyndere, hvor man i ro og mag kan svinge sig ned af de blå, brede piste. Hvis man derimod har brug for en udfordring, der er fyldt med adrenalin, så skal man ikke gå glip af Gamsleitenspitze, der er en sort pist og en af Østrigs stejleste piste.

Obertauern byder også på snowparken ”the Spot” og uanede offpistmuligheder, der gør hele området til én stor legeplads, der kan give smil på læben under hele den korte skiferie. 

Obertauern er også mere end et himmerige af puddersne, da byen summer af liv i hele sæsonen. De traditionelle træalms på bjergene byder på østrigsk charme, hvor det mest populære afterskisted Edelweissalm spiller de klassiske tyrolermusik i baggrunden, mens man nyder en kold weissbier på solterrassen og udsigten ud over dalen efter en lang dag på bjerget. Obertauern har alt hvad man har brug for på en mini skiferie, fantastisk sne, alsidige piste og autentisk afterskistemning.

 

Vi tilbyder korte skiture med:

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser