Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Obertauern, Østrig Østrig

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Oplev Obertauern fra sneklædt hotel

Forestil dig en skiferie, hvor du ikke behøver bekymre dig om mangel på sne. Hvor du kan møde et paradis for offpiste skiløbere, let-øvede og nybegyndere. Sådan er det med det østrigske skiområde i Obertauern. Mærk en nypræpaperert pist under skiene og afslut dagen på et af vores hoteller i Obertauern. Her venter dig skiferie i særklasse.

Hos Højmark værner vi om din tryghed, hvilket betyder, at du heller ikke bør bekymre dig om økonomisk usikkerhed. Vi er nemlig en del af Rejsegarantifonden, så du altid er i sikre hænder. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, kan vi ligeledes skræddersy og arrangere næsten alt. Oplev ægte østrigsk gemütlichkeit, fantastisk beliggenhed og centrale hoteller hos os.

Find de bedste hoteller i Obertauern

Fantastisk udsigt over Alperne, nem adgang til forskellige lifte samt 100 km sammenhængende pister. Det er svært at forestille sig, at du ikke kan få mange timer til at gå i Obertauern. Vil du udfordre dig selv, kan du besøge syv forskellige bjergtoppe på under tre timer. Er du til langrend eller let øvet, er der bestemt også mulighed for det. Tag familiens yngste skiløbere med til børneland, tunneller og sjove slalom.

Efter en lang dag på ski kan du have brug for et trygt sted at slappe af. Heldigvis tilbyder vi kun skønne hoteller i Obertauern, som vi kan stå inde for. Ret søgningen via vælgeren i toppen eller tryk på “Find Rejse”. Bagefter bliver de bedste priser og hoteller i Obertauern vist for den angivne periode.

Med skiferie hos Højmark kan du pakke bekymringerne væk. Lad dig ikke selv gå glip af en magisk skitur i Obertauern og den hvide sne. De bakkede omgivelser giver et alsidigt område for både store og små. Tag fat i vores erfarne rejserådgivere, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper dig fra start til slut.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser