Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Pistekort LivignoGå på opdagelse i danskernes foretrukne italienske destination

Livigno er en af danskernes foretrukne destinationer i Italien og er derudover et meget begyndervenligt skiområde, med masser af begyndervenlige pister i bunden af dalen. Jo højere du bevæger dig op i området jo mere udfordrende bliver skiløbet. Helt oppe i op til 3000 meter finder du masser af brede røde motorvejspister.

Pisterne i Livigno er fordelt på to bjergsider, Carosello og Mottolino. Livigno er en af de skibyer, der har flest solskinsdage i hel Europa. Hvis du vil have skiløb i solen, så start med at løbe på Carosello-siden for at løbe i formiddagssolen, senere kan du løbe over på Mottolino-siden for at nå eftermiddagssolen.

Grundet den høje og isolerede placering, har Livigno som regel mere sne end mange andre steder. Dette gør Livigno til et perfekt sted for off-piste skiløb. Tidligere var off-piste skiløb forbudt i Livigno, men det er det heldigvis ikke mere. Især bagsiden af Mottolino-bjerget kan anbefales.

Er du til freestyle skiløb, finder du i Livigno Mottolino Snow Park, som i mere end 15 år er blevet kåret som Italiens bedste snow park. Og det er desuden en af de tre bedste i hele Europa. Parken er delt op fra S til XL, hvor S er for begyndere og XL er for de helt profesionelle freestyle skiløbere. 

Har du passion for langrend eller er det noget som du måske altid godt har kunne tænke dig at prøve, så er Livigno stedet. Livigno har 30 km langrendsløjper i verdensklasse. Grundet den høje placering, velholdte spor er Livigno en populær og velbesøgt destination for langrendsløbere. Allerede i november bliver der åbnet op for langrend, da 5 km er dækket med destinationens kunstsneanlæg. Derudover er det nu også muligt at prøve sneskydning.

I Livigno er der også mulighed for at stå på ski om aftenen, på oplyst piste. Dette foregår hver torsdag ved lift nr. 23 fra kl. 20:30 - 22:30.

Pister:

  • 40 km blå pister
  • 55 km røde pister
  • 20 km sorte pister

Fakta:

  • Total pistelængde: 115 km
  • Byens højde: 1816 m
  • Højeste skiløb: 3000 m
  • Længste nedkørsel: 7 km

Udover lækkert skiløb, så har Livigno også en fantastisk by med en hyggelig stemningsfyldt gågade, hvor du efter en lang skidag kan finde en plads i solen og nyde de lækre italienske specialiteter de mange barer og restauranter kan byde på. En anden ting som gør Livigno til et godt rejsemål, er at det er et toldfrit område og derfor er priserne i butikker, restauranter og caféer billigere end mange andre steder. 

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser