Højmark Rejsers medarbejder Jette har 20 års jubilæum

 

Det faktum skal komme dig til gode som skiløber! Derfor har vi fundet et hav af rejser, som er blandt Jettes egne favoritter og giver dig en RABAT PÅ KR. 1.000,- PR BOOKING. Brug koden Jette20år

Se rejserne herunder
(Du kan læse om Jette og hendes 20 år med skirejsesalg nederst på denne side)

JUBILÆUMSRABAT HELE UGER

 

Uge 1 giver vi rabat på flyrejser fra Billund til Østrig. Vælg mellem Wagrain, Saalbach, Zell am See, Bad Gastein og mange flere. –> SPAR kr. 1.000,- pr. booking:

 

KLIK HER Så får du hele udvalget!

Det gælder hele Østrig og vi giver kr. 1.000,- i rabat pr booking. Brug koden Jette20år

 

 

Uge 5-6 giver vi rabat på flyrejser fra Billund til Tyrol - altså Ischgl og St, Anton! Her sparer du også kr. 1.000,- pr. booking: Brug koden Jette20år

 

 

 

JUBILÆUMSRABAT PÅ KORTE TURE

 

Uge 2-3 giver vi rabat på korte flyrejser fra Billund og Kastrup til vores Alpeffect Hotel, Hotel Kirchboden i Wagrain:

Kr. 1.000,- pr booking. Brug koden Jette20år

 

 

 

 

GOD BELIGGENDE I ROLIGE OMGIVELSER

Hotel Kirchboden ligger i Wagrain, der hver år tryllebinder tusindvis af danskere, og rigtig mange vender tilbage – år efter år. Liften G-Link binder de to bjergsider i Wagrain sammen og der er derved 350 km pister, bundet sammen af et moderne liftsystem.

Børnefamilier har i Wagrain alle muligheder for en perfekt skiferie. Til nybegyndere er der lange, brede pister, de større børn, eller legesyge voksne kan boltre sig i Funparken i Flachauwinkel og vovehalsene kan prøve kræfter med World Cup-pisten i Zauchensee.

 

 

Hvem er Jette?

 

Højmark Rejsers kærlige klenodie fejrer 20 års jubilæum

Jette Lindholm er indbegrebet af den helt særlige service, man som gæst hos Højmark Rejser oplever, når man ringer til skirejsebureauet. Den 1. oktober har Jette Lindholm hjulpet tusindvis af skiglade danskere til Alperne i 20 år.

Man er ikke i tvivl, når Jette Lindholm er på arbejde, for hendes humør smitter stærkere end Deltavarianten. Når man har mødt Jette i telefonen eller på kontoret på Vasevej, får begrebet arbejdsglæde en helt ny dimension. 

  • Jette er en ægte firmaets mand og en fantastisk kollega, som hjælper alle, hvor hun kan. Hun har Vestjyllands største hjerte og går igennem ild og vand uden at blinke for både gæster, kolleger, familie og venner, siger adm. direktør for Skigroup A/S Majbritt Jensen.

Jette har en elefants hukommelse og husker alle gæster ned til mindste detalje, selv deres bookingnumre. Flere gæster har hendes private telefonnummer, så de kan få hjælp med det samme, hvis der opstår et problem.

I efteråret 2020 satte Corona-pandemien en stopper for skiturismen i sæson 20/21, og koncernen bag Højmark Rejser valgte at opsige alle medarbejdere for at ruste sig til en svær tid. Med sin ukuelige optimisme gik Jette Lindholm forrest, efter 19 års ansættelse, med opbakning til ledelsens beslutning og en tyrkertro på, at situationen ville vende, inden opsigelsesperiodens udløb. Hun fik ret.

  • Jette er en kreativ sjæl og en krejler, der altid har gang i produktion eller køb og salg af alt fra blomster til heste. Hun smider ikke noget ud, og det kommer ofte os kolleger til gode. En søndagsvagt på kontoret bliver for eksempel forsødet med Jettes biksemad, eller hun har lidt syltetøj i overskud, som bliver til et par lagkager til kollegerne, siger Majbritt Jensen.

Jette har været gift med Niels Kristian i godt 25 år og mener stadig, han er den lækreste mand i verden. Sammen har de pigerne Ditte og Sidsel. 

 

 

Jubilaren Jette Lindholm
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 93
jettel@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg er oprindelig blomsterhandler med egen butik, men siden 2001 har blomsterne været skiftet ud med ski, og Saalbach er mit foretrukne rejsemål.

Ud over skiinteressen er jeg en ivrig hesteentusiast. Fritiden tilbringer jeg på vores gård sammen med min mand og vores to børn.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser