Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skiskole i Fieberbrunn 2019/2020


Her kan du få et overblik over mulighederne for skiskole i Fieberbrunn. Det er muligt at bestille hjemmefra, men der er mange flere muligheder for skiskole fremme på rejsemålet. Vores tilbud om skiskole i Fieberbrunn er både for skolegrupper og for enkelte personer, og det er relevant for begyndere, såvel som øvede skiløbere.
Priser for sæsonen 2019/2020
 

Gruppeundervisning skolegrupper:

  • 1 lærer i 4 timer, max. 12 deltagere: 1.648,-

Privatundervisning:

  • Ud over gruppeundervisning findes der masser af muligheder for privatundervisning.
  • Kontakt din ferierådgiver, når rejsen er bestilt, så vil Højmark Rejsers guider kort inden jeres ankomst til Østrig give jer et opkald angående bestilling af skiskole.

Vi tilbyder undervisning for skoleklasser

Fieberbrunn er et rejsemål i Østrig, hvor vi har specialiseret os særligt i at arrangere skirejser til forventningsfulde skoleklasser. Derfor er de skiskoler, vi tilbyder, også særligt fokuserede på gruppeundervisning. Skiskolernes gruppeundervisning giver de bedste forudsætninger for god skilæring, og med erfarne skiguider er skoleklasserne sikret en god oplevelse i sneen. På skiskolen lærer eleverne de grundlæggende teknikker for skiløb, så de kan svinge, få fart på, og naturligvis bremse korrekt, alt sammen i selskab med deres skolekammerater.

Eleverne befinder sig måske på forskellige niveauer, men uanset hvor øvede eller uøvede de er, har de god gavn af en skiguide. Det kan være svært at lære at stå på ski, men nogle timer med en erfaren skiguide kan gøre en stor forskel, som giver eleverne succesoplevelser på bjerget. Selvom det er hårdt at lære at stå på ski, gør de gode oplevelser det samtidig sjovt, og det vil uden tvivl styrke sammenholdet mellem eleverne.

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser