Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Mød dine skiguider i Canazei

Du kan her se og læse lidt om guiderne på dit rejsemål, så du "kender dem", når du kommer på skiferie. 

 

 

Paolo (Destinationschef)

Hej alle derhjemme.

Jeg glæder mig helt vildt til den kommende sæson, hvor jeg vil se frem til at vise jer verdens bedste Ski område. Canazei tilbyder både god mad, massere godt og drikke men ikke mindst godt skiløb. Så har i spørgsmål kan i altid skrive eller komme til mig! Vi ses!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Christian

Hej alle gæster.

Jeg glæder mig helt vildt til en formidabel sæson, hernede i Canazei og at møde jer alle sammen. Skiområdet glæder jeg mig specielt til at vise jer, da det jo efter vores mening er det fedeste i verden. I er altid velkomne til at skrive til mig og stille spørgsmål hvis der skulle opstå nogle. Vi ses!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Tilda

Hej allesammans!

Jag ser så mycket fram emot att få trøffa er samt visa er underbara Canazei. Ni har turen att få komma till værldens størsta och enligt mig, bæsta skidområde. Om ni skulle ha några frågor eller funderingar kan ni alltid ta tag i mig så hjælper jag er! Ha det så bra så ses vi!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Gustav

Hej allihopa!

Jag ser verkligen fram emot att visa er runt i Canazei, allt från skidåkningen men æven den mysiga staden. Vi kommer dela vældigt många minnen tillsammans! Vi ses i Canazei, hejdå!.

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Simon

Hej allesammans!

Jag ser verkligen fram emot att få træffa er alla hær i skøna Canazei. Vi kommer att få mængder av underbara upplevelser tillsammans både i pisten och i byn! Vi ses snart i Canazei, Hejdå!

Stil din guide spørgsmål her

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse