Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse

Pistekort Canazei

Tag på opdagelse i et af verdens største skiområder

Med sine 1.220 km pister er Dolomiti Superski et af verdens største sammenhængende skiområder. Med sådan et stort skiområde (få det fulde overblik ved pistekortet herover) følger der et hav af muligheder, som kan gøre din skiferie helt fantastisk. Særligt dagsturen Sella Ronda er et kæmpe hit. Derudover kan du opleve fantastisk skiløb i 3.250 meters højde på Marmolada-gletsjeren, som ligger på Dolomitternes højeste bjerg. Er du til fart over feltet, kan du begive dig ud på VM-pisterne i Val Gardena. Val Gardena har desuden vundet prisen for Italiens bedste skidestination 2018. Du kan også udforske den skjulte dal Lagazuoi eller suse ned af den 12 km lange La Bellunese-piste, som er Dolomitternes længste nedkørsel.

Dolomiti Superski har også utallige muligheder hvis du ønsker skiløb uden for pisterne. Et godt udgangspunkt for freeride er de nordvendte bjergsider ovenfor Arabba. Derudover er der også gode muligheder, hvis du er vild med freestyle skiløb. Alene i Val di Fassa er der 6 snowparker. Canazei har også fantastiske langrendsløjper. I Val di Fassa er der hele 60 km langrendsløjper, der snor sig gennem dalene med udsigt til sneklædte bjergtinder. Se alt dette i det overskuelige pistekort.

Pister:

  • 331 km blå pister
  • 737 km røde pister
  • 152 km sorte pister

Fakta:

  • Total pistelængde: 1220 km
  • Byens højde: 1469 m
  • Højeste skiløb: 3250 m
  • Længste nedkørsel: 12 km 

Canazei er kort sagt et fantastisk skiområde.  Et skiområde hvor solen skinner 8 ud af 10 dage og som ligger i højderne, så der altid er rigeligt med sne. Men udover at være et fantastisk skiområder har Canazei også en utrolig hyggelig by, med den hyggelige italienske stemning og masser af lækre restauranter, hvor du kan få alt hvad du kunne drømme om inden for det italienske køkken. Canazei har også god afterski og i sæsonen 18/19 er afterskistedet Rosengarden blevet renoveret, så der nu er plads til endnu flere glade afterski gæster. 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser