Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Aktiv i Saalbach

Aktiv i Saalbach

torsdag d. 23. november 2017

Når man holder sommerferie i Saalbach, er det ikke svært at få tiden til at gå. Der er så ufattelig mange forskellige aktiviteter, så det er svært at nøjes med 24 timer i døgnet og 7 dage i ugen.

Det store er selvfølgelig vandring og mountainbike, men der findes masser af andre aktiviteter i den hyggelige dal.

AKTIVITETER

Når man bor i Saalbach om sommeren er der et væld af aktiviteter. 

Et af de mest uvurderlige er Kätp'n Hook-badelandet.  Klimaet i Saalbach om sommeren er noget varmere end i Danmark, så der er god grund til at blive dyppet ind imellem. Der er wild water-kanal, et klatrenet, nogle store vandrutschebaner og beachvolleybaner ud over de klassiske temaer med spa, vandfald og 1000 m2 pools.

Hvad er i øvrigt en bedre afslutning på en lang vandre eller mountainbiketur, end at slappe af i det kølige vand og samtidig nyde udsigten til bjergene man netop har forceret.

Rejser man med børn, er badelandet også uundværligt. 

Vil man gerne prøve at vandre i bjergene, men er lidt usikker på at få begyndt, er der arrangeret guidede ture.

Hvis man gerne vil lade bilen stå, kan man tage med bussen gennem dalen og også med det lille tog inderst i dalen.

 

I Saalbach kan du også prøve paragliding, go karts, Offroad ATV, trætopvandring, bueskydning og mange andre aktiviteter.

 

 

 

 

 

 

 

Fantastiske udflugtsmål.

Med bil kan man hurtigt komme rundt til en række spændende udflugtsmål.

Kun ganske få km. fra Saalbach, ligger et andet kendt skisportssted, Zell Am See. Den hyggelige by ved søen har i mange år været et yndet turistmål for dem, som vil opleve bjergene og den typiske østrigske stemning. Det er blandt andet et yndet mål for turister fra Mellemøsten, som kommer for at opleve de frodige bjerge og noget så (for dem) usædvanligt som sne og ind imellem regn!

Nyd en is på den hyggelige gågade eller langs søen. Men vær forberedt på, at der er mange mennesker i byen.

 

Ikke langt fra Zell am See ligger Kitzsteinhorn. Bjerget er 3027 meter højt og har dermed evigt sne. Der er bygget lifte, så man kan komme til toppen og opleve sne midt om sommeren. Udsigten heroppefra er naturligvis helt fantastisk og man kan se en stor del af Østrig.

 

Er man endnu mere eventyrslysten, kan man fra Bruck, lige bag ved Zell am See, komme på en ubeskrivelig tur i højalpint miljø¸. Den private betalingsvej, Grossglockner Hochalpenstrasse er vinterlukket, men byder om sommeren på en anbefalelsesværdig køretur højt op over bjergene. Heroppefra har man en formidable udsigt over Østrigs højeste bjerg Grossglockner. Vejen er 47 km og på de 25 af dem kører man over 2000 meters højde. Det højeste punkt på vejen (Hochtor-passet) er 2504 meter, men man kan lave en lille afstikker til Edelweissspitze, hvor man kommer op i 2572 meter!

En anden afstikker er til Franz Josefs Höhe. Herfra har man et helt unikt syn over Grossglockner og Østrigs største gletscher, Pasterze. Med en kabelbane, Grossglockner Gletscherbahn, kan man komme ned til gletscheren og gå på den. Desuden er der mange murmeldyr i området, noget som ikke mindst familiens yngste sætter pris på.

Der er masser af andre aktiviteter og udflugtsmuligheder, når man er på ferie i Saalbach. Så uanset om man er til aktiv ferie eller oplevelsesferie, med eller uden børn er det et perfekt udgangspunkt og et sted som mange vender tilbage til, både sommer og vinter.

Find din cykeloplevelse i Saalbach her

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dine rejsedrømme opfyldt

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser


Kommentarer
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser