Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Mød dine skiguider i Bad Gastein

Du kan her se og læse lidt om guiderne på dit rejsemål, så du "kender dem", når du kommer på skiferie.

 

 

Carl-Emil (Destinationschef)

Hej mit navn er Carl-Emil Markussen, jeg er 21 år og er destinationschefen her i Bad Gastein, denne sæson.

Til dagligt, bor jeg i Espergærde, Nordsjælland. Udover at elske at stå på ski, går jeg meget op i sport generelt, madlavning og alle omkring mig.
Glæder mig til at møde jer!
 

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Tobias (Supervisor)

Jeg er 23 år og jeg kommer fra Odense. Jeg kører på min 2. sæson og tørner i denne sæson ud som Supervisor i Bad Gastein, med 6 fantastiske kollegaer. Jeg har en stor passion for at levere en helt uforglemmelig service og oplevelse, så jeg lover, at kommer du til Bad Gastein denne sæson, så vil du få dig en oplevelse du sent vil glemme. Jeg elsker sne, ski, alperne og glade dage, så jeg glæder mig, som en lille dreng op til juleaften, til at møde alle jer, som vælger at komme et smut til Bad Gastein på årets skiferie! Vi ses!

Stil din guide spørgsmål her

 

 

Andrea

Jag kommer ifrån ett litet samhälle som heter Stockaryd ifrån Småland, vi kallar det Smålands hjärta ;)

Jag är en glad tjej som älskar att prata, så om du känner dig pratsugen letar bara upp mig!:)
Detta är min första säsong och jag är super klar för en säsong här i Bad Gastein! Jag vill göra eran skidsemester till ett minne ni sent kommer glömma B)

Jag hoppas vi ses här nere!

Stil din guide spørgsmål her 

Frederik

Hej mit navn er Frederik og jeg er 20 år gammel

Jeg skal være guide her i Bad Gastein. Det er min første sæson i alperne, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Håber at se jer alle sammen i løbet af jeres ferie her i byen. Vi er i hvert fald klar til at hjælpe jer under hele jeres ophold.

Stil din guide spørgsmål her 

Jesper

Hej mit navn er Jesper, jeg er 21 år gammel og kommer fra en lille by i Jylland.

Jeg er guide her i Bad Gastein sammen med mine 6 skønne kollegaer, jeg ser utrolig meget frem til at tage imod alle jer skønne gæster, jeg har en stor passion for skiløb, og glæder mig utrolig meget til at skulle tilbringe en her sæson her i de Østrigske alper. Er altid klar på noget frisk puddersne i en af vores mange bjerge her i Bad Gastein, vi ses forhåbentlig i alperne til den bedste skiferie nogensinde

Stil din guide spørgsmål her 

 

 

Sara

Jag är 23 år gammal uppväxt i fina Luleå. När jag inte är i skidbacken åker jag mer än gärna på något äventyr och eller surfar. Det här är min första säsong i Bad Gastein, jag kan inte tänka mig annat än att det kommer bli helt underbart. Jag ser fram emot att träffa er, vi ska hitta på massor med roliga saker tillsammans!

Stil din guide spørgsmål her 

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser