Betal din rejse
Find din skirejse
 
 
 
 
 Find ferie 
 
Flere end 8 pers.? Ring 97 325 325

Inkl. halvpension

Hotel Planai

Schladming

Bo 10 meter fra VM liften i Schladming.

Bo 10 meter fra VM liften i Schladming.

Hotel Planai ligger fantastisk placeret i hjertet af Schladming. Tæt på gågaden og lige overfor Planai-liften - Gondolen der tager dig op i de 4 sammenhængende bjerge, der udgør de 167 km. pister.


Hotel Planai er et af vores egne hoteller, og udover en fantastisk beliggenhed, så spiser og bor du rigtig godt. Hotellet har international atmosfære og passer perfekt til par, større grupper, og familier med større børn.

På Hotel Planai har vi ekstra fokus på familier med teenager-børn. Schladming er med sit varierede skiløb og gode funparks et perfekt rejsemål til større børn. Vi kan derfor tilbyde  BØRNEPRISER for børn & teenagere helt op til 18 år.


Alle teenagere indbydes til at være en del af SNOWzone - et cool aktivitetsprogram med fokus på skiløb og sjove timer sammen med andre Teen's.


Læs mere her -> 

 

Hotellet 

Hotellet er af høj standard med en international atmosfære og har en fantastisk beliggenhed lige overfor Planet Planai liften og blot 100 meter fra afterskistedet Hohenhaus Tenne, som med sine 3 etager er et af Europas største afterskisteder. Schladmings hyggelige gågade med et stort udvalg af butikker og caféer ligger også blot 100 meter væk. 

Værelsestyper

 • Hotellet har 94 værelser, som spænder fra dobbeltværelser med mulighed for opredning til store familieværelser med plads til 6 personer
 • Alle værelser har gulvvarme, TV, saftyboks, hyggehjørne med bord og stole.
 • På badeværelset er der bruseniche, håndklædetørrer og hårtørrer, make-up spejl. Hårshampoo og balsam.

Lobbyområde

Der er hyggeligt lobbyområde med reception og bar. Her er der rig mulighed for at sidde i eftermiddagstimerne og snakke med guiderne, andre gæster eller bare hygge som familie eller gruppe. Der er gratis eftermiddagskaffe og kage hver dag fra kl. 15.30-16.30.

Wellness

På toppen af Hotel Planai finder du et mindre wellnessområde med en lille sauna, dampbad og Ruheraum og med en fantastisk panoramaudsigt over VM-pisterne. Der er plads til 4 personer i spa'en som er gratis at benytte. (Åbent fra kl. ca. 15.00 - 20.00).

Forplejning

 • Opholdet er med morgenmadsbuffet, som er baseret på et stort udvalg af brød, pålæg, frugt, samt varme retter med æg. Der er åben for morgenmad fra kl. 07.00-10.00 hver dag. 
 • Der KAN smøres egen madpakke inkl. juicebrik i restauranten hver dag, under morgenmaden. Dette skal bestilles hjemmefra og koster kr. 40,- pr. dag pr. person.
 • Middagen består af forretsbuffet med salatbuffet. Valgfri hovedret (vælg mellem vegetar, fisk, kød). Desserten hentes fra buffet. Til de yngste er der en speciel børnebuffet. 

Parkering

Der kan parkeres i kælderen under hotellet. Vi anbefaler at du bestiller parkering hjemmefra. I nogle tilfælde vil parkeringen være over for hotellet i parkeringskælder.

8 dage koster 300,- kr. 5 dage koster 250,- kr og 4 dage 200,- kr.

Max højde 2.20 cm. 


Bemærk:  

Hotel Planai er et ikke-ryger hotel.
Kvaliteten og hastigheden af internettet varierer dagen igennem og man må derfor ikke forvente at kunne streame, spille og hente store filer

 

 

Hotelfakta

 • Centrum: 100 m
 • Lift: 10 m
 • Skibus: 10 m
 • Skiudlejning: 0 m
 • Indkøb: 0 m

Faciliteter

Bar, Skikælder, Douce/WC, Sauna, Spabad, Dampbad, TV, Telefon, Parkering, Børnemenu, Legerum, Børneaktiviteter, Panorama, Wellness, Internet,

Rabatter og tillæg