Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på

Højmarks Schladming /

- Kåret til Europas bedste skiområde

Du vil møde mange østrigere i Schladming - de kræver det bedste og det får de! Schladming er flere gange kåret til Europas bedste skiområde, og det kan vi godt forstå. Schladming har det hele - og lidt mere til.

Skiferie Schladming - fantastisk skiløb og sprudlende by

I Schladming trives alle, der elsker skiløb. Den moderne skiområde i Østrig tiltrækker både eventyrlystne børn og unge og deres forældre - samt seniorer. 

Schladming er et velkendt navn for mange, efter de var vært for VM i Alpin Ski i 2013. Her kan du stå på ski de samme pister, som stjernerne konkurrerede på.

Ønsker du at få en stor oplevelse, så gå ikke glip af Dachstein-gletsjeren. den ligger i 2700 meter og har en fantastisk udsigt.

Ski Fakta
  - 50 km blå pister
  - 100 km Røde pister
  - 17 km sorte piste

Schladming står for skiløb i Weltklasse. De 4 sammenhængende bjerge - Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm - sikrer dig masser af udfordringer på alle niveauer, på din skiferie Schladming.

Det er bestemt ikke kun skifreaks, der har glæde af Schladming. Der er også fantastiske muligheder for både børn og nybegyndere. Her finder man nemlig også de brede "boulevarder" og hyggelige blå skovstier.

Schladming er vært for en afdeling af den alpine World Cup den 26/1 i 2016, dette plejer altid at tiltrække tusindvis af fans og entutiaster. Stemningen er unik, når Night Race, som det kaldes - løber af stablen og tusindevis af tilskurere ser slalom eliten køre med uhørte hastigheder ned ad Planai-bjerget og ende i et oplyst inferno i bunden.

I skiområdet ligger flere meget populære snowparks, der er værdsat af både snowboardere og skiløbere. Der er masser af rails, sliders og kickers for enhver smag. På gletscheren Dachstein er en af Europas bedste parker.

Enhver, der ikke har nok af skiløb for en hel dag, og ønsker det maksimale ud deres skiferie, kan fortsætte på Hochwurzen hvor de 3 km lange pister kan give dig de ekstra timer på skiene. Her er der åbent om aftenen - du kan høre din guide i Schladming, hvordan du nemmest kommer hertil.

På samme bjerg, kan du også opleve en af ​​Østrigs længste kælkebakker. Hop op på slæden og kælk ned i fuld fart.

I denne sprudlende og charmerende vintersportsby, har du alt hvad du behøver inden for gåafstand. Mange af vores hoteller i Schladming, har også en god placering, der giver dig mulighed for at stå på ski direkte til og fra hotellet.

Byen Schladming

Schladming er by med en helt unik stemning. Du vil møde masser af charme, og ægte østrigsk hygge - kombineret med gode indkøbsmuligheder, spisesteder, og pubber - og så ligger mange af hotellerne i Schladming, så du har mulighed for at stå på ski direkte til og fra hotellet. Schladming har også en svømmehal kun 5 minutters gang fra Højmark's eget Hotel Planai.

Eget bryggeri
Ikke kun skiløb er i verdensklasse her. Afterskiingen er rangeret som en af ​​de bedste (og største) i Europa. Det berømte Hohenhaus Tenne er en 5-etagers bygning, der kan huse hele 3000 party-gæster! Her får du en oplevelse af ægte østrigsk samvær, i form af skummende øl, lederhosen og velkendt afterskiing musik.

Byens egen øl er i alle fad-øls hanerne, hos alle byens restauranter og barer. Har du lyst til at drikke den øl og prøve flere forskellige sorter, kan et besøg i landsbyens eget bryggeri klart anbefales. Hør din guide i Schladming, om de kan arrangere en tur hertil.

 

Pistefakta
  50 km blå pister
  100 km røde pister
  17 km sorte pister
Destinationsfakta
Byens højde:
745 m
Højeste skiløb:
2700 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
167 km
Langrend:
20 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
87
Liftkap. pr. time:
89400
  • 2 Storekabinelifter
  • 5 Kabinelifte
  • 15 stolelifte
  • 65 T-lifter

Inspirationsvideo om Schladming

Vælg skiferie Schladming, hvis du vil have:

  • Østrigs største afterski
  • Sprudlende by og ægte østrigsk gæstfrihed
  • Ophold på Hotel Planai som ligger lige ved liften
  • Garanti for DANSK skilærer til alle nybegynderbørn

Schladming er et perfekt valg for dig, der elsker skiløb og er på udkig efter en komfortabel skiferie.

SE ALLE HOTELLER I SCHLADMING Få hele overblikket

Populære hoteller i Schladming

Der er ingen populære hoteller  • Filtre: